Wie is Thea?

Thea Verstappen-Panek

Thea Verstappen – Pánek (1957)

Gediplomeerd Yoga – Meditatie Docent & Reiki Master.

Mijn passie en uitdaging is om mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling, een stukje mee te wandelen op hun pad, een helpende hand én praktische tips aan te reiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Dit met als doel welbevinden te vergroten in het dagelijkse leven.

Mijn droom als kind was dat ik onderwijzeres wilde worden in het basis onderwijs. Op mijn 17e volgde ik de cursus Transcendente Meditatie voor meer innerlijke rust en concentratie. Vanaf die tijd is mijn belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling en Oosterse filosofieën alleen maar toegenomen. Na mijn diploma in 1979 als leerkracht, sta ik inmiddels al meer dan 30 jaar actief voor de klas. Naast mijn beroep ben ik mij verder gaan verdiepen in Yoga – Meditatie – Reiki. In 1996 begon ik de 7 jarige deeltijd opleiding tot yoga-meditatie- en yoga-zwangerschap- docent en parallel hieraan tot Reiki Master en sportmasseur. (dit laatste om het menselijk lichaam nóg beter te leren kennen).

In 1999 opende ik mijn praktijk voor vitaliteit 'KiVivre'. Mijn uitdaging hierin is om met volle overgave al mijn kennis, ervaring en energie van hetgeen ik op dat moment aanbied maximaal in mijn lessen tot zijn recht te laten komen.

Omdat ik zo gepassioneerd mijn vak uitoefen blijf ik mij steeds verder verdiepen en ontwikkelen via cursussen en heel veel zelfstudie. In 2008 en 2010 heb ik met succes 2 universitaire yogaopleidingen in India gevolgd met als doel nóg betere inzichten te verkrijgen. (graduation in: 2008 (Yttc)Yoga teacher training course & 2010 advanced course)
Verder past mij de slogan: 'learning by doing' als een vertrouwde jas.

P.s. Mijn dromen komen nog steeds uit.